Oliver tri dana zaredom u Lisinskom

Ulaznice za koncerte Olivera Dragojevića u zagrebačkoj dvorani Lisinski za nedjelju 8. i ponedjeljak 9. ožujka su rasprodane. Zbog iznimno velikog interesa publike dodan je novi datum koncerta – utorak 10. ožujka.
Oliver Dragojević-Lisinski
‘Veselim se koncertima u Lisinskom, daju mi povod da ispunim neke neostvarene glazbene želje kroz drugačiji pristup i goste. Kad se ja osjećam dobro u glazbi koju izvodim, publika to uvijek osjeti. Na koncertu će mi se pridružiti prijatelji s kojima dijelim isti glazbeni senzibilitet i susret s njima pričinjava veliko veselje. Koncert Sve nježne riječi svijeta bit će za sve one koji vole lipu rič, lipu melodiju i večer u kojoj se možemo isključiti iz svakodnevnice i probuditi ono najbolje u čovjeku. Emocije i ljubav’, komentirao je Oliver vijest o velikom interesu za zagrebačke koncerte.

Svojoj vjernoj publici Oliver će tih večeri pokloniti pjesme s aktualnog albuma ‘Tišina mora’, ali i nezaboravne melodije kao što su ‘Magdalena’, ‘Cesarica’, ‘Moj lipi anđele’, ‘Lipa moja’, ‘Galeb’ i drugi hitovi.

A. K.


Pročitajte još: Oliver dodao treći koncert u Lisinskom , Spaladium Arena: Oliver & Stjepan Hauser , Oliver Dragojević: S tobon jubavi


 

Tagged: , , , , ,