Otkrijte sve o ženskom umu i tijelu

Pitate se kako u životu natrpanom obvezama i svakodnevnim stresom pronaći vremena za sebe i koristiti optimalno svoje potencijale? Koji su mali trikovi velikih majstora zdrave prehrane ili kako uz nekoliko dobrih savjeta održavati željenu težinu?Put ženeKako ‘spriječiti a ne liječiti’ kad je o zdravlju riječ i kako zabrinutosti, apatiji i depresivnim osjećajima pokazati veliki znak ‘stop’? Koje su skrivene mudrosti ženskog tijela i uma što mogu lako biti ‘žila kucavica’ bolje i sretnije kvalitete življenja?

Sve odgovore na ta pitanja, uz niz zanimljivih i poticajnih polusatnih predavanja, možete dobiti na besplatnoj konferenciji ‘Put žene’, organiziranoj pod organizacijskom kapom centra Partus i Vertebre, koja će se održati u utorak 17. prosinca s početkom u 16.30 sati u Novoj galeriji na adresi Zagrebačka avenija 104. Ulaz na konferenciju je besplatan, ali je obvezna prethodna prijava zbog ograničenog broja mjesta.

Sve pripadnice ljepšeg spola, između 30 i 50 godina kojima je ova konferencija i namijenjena, kada se prijave, na licu mjesta očekuju i ‘neke posebne poslastice’, poput intenzivne-terapeutske masaže vrata, plesa, filma, te mnogih saznanja temeljenih ponajprije na najnovijim rezultatima istraživanja i rada iz područja humanističke i neurolingvističke psihologije, kineziologije i nutricionizma o kojima će im govoriti stručnjaci, između ostalog Mirta Fraisman Čobanov, Jasna Rilović, Ivana Štulić, Patricija Šimić, Daniel Rafaelić i drugi, a sve kako bi to primijenjeno mogle (is)koristiti na svom putu osobnog životnog razvoja i značajnog podizanja njegove kvalitete.

Partus edukacija

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,