Otvoren deseti Batak grill restoran

U Zagrebu je, na Radničkoj cesti, otvoren deseti u lancu poznatih Batak grill restorana.‘Prostor je već bio definiran tako da su ostali svi arhitektonski i utilitarni elementi, poput elipse i dvostruke visine. Ideja je bila da taj veliki volumen nekako smanjimo i ublažimo količinu stakla, tako da smo zatvarali dijelove vanjske bravarije te oblagali zidove opekom. Na taj smo način u prizemnom dijelu dobili intimniju atmosferu, dok je prostor dodatno naglašen mnoštvom viseće rasvjete koja smanjuje visinu te ujedno daje toplinu prostoru. Bilo je svakako zanimljivo upotrijebiti elemente koji čine dio novog koncepta uređenja u Batak restoranima’, objasnila je arhitektica Boška Bahtijarević iz studija Arhitektri, koja je i osmislila interijer.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih i sitih gostiju, što se pokazalo i na otvorenju. Za odličnu uslugu i ispunjenje gurmanskih želja, na raspolaganju je ljubazno osoblje koje se brine da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju. U Batak grill restoranima pronaći ćete specijalitete s roštilja, kao i nova gastro iznenađenja poput teleće koljenice s kriškama mladog krumpira i pancetom.

Za ugodnu atmosferu pobrinuo se glazbeni dvojac iz Šibenika sa zagrebačkom adresom Duo Scoobs. Time je Batak restoran najavio i glazbene večeri u nadolazećem predblagdanskom razdoblju na svojim lokacijama u Radničkoj i na Kajzerici.

M. R.


Tagged: , , , , ,