Otvorenje nove sezone književnih tribina Čitaj mi!

Nova sezona književnih tribina ‘Čitaj mi!’ na temu ‘Lirički showdown’, u organizaciji Centra za kreativno pisanje iz Zagreba, počinje u ponedjeljak, 10. studenog (19 sati), u cafeu Express.
Čitaj mi
Sezona književnih tribina ‘Čitaj mi!’ otvara se ove jeseni u novom, drugačijem ruhu, a prva u nizu održat će se u ponedjeljak, 10. studenog u 19 sati, u zagrebačkom cafeu Express (Petrinjska 4). Polaznici Centra za kreativno pisanje u Zagrebu (CeKaPe) koji je i organizator tribine, ali i ostali ljubitelji književnosti, okupljat će se dva puta mjesečno, čitati i izmjenjivati mišljenja o različitim književnim temama te domaćim i inozemnim autorima.

Tribina ‘Čitaj mi!’ u ponedjeljak započinje temom ‘Lirički showdown – tekst u glazbi’. Kako tekst nastaje, kako se piše, je li to trenutak čistog nadahnuća ili pak vještina koja se uči? O svemu tome, i još mnogočemu, govorit će gosti književne tribine, Sara Renar i Nisde iz banda Detective Jones, a moderator je Igor Dušanović.

Dobra glazba i stihovi Nicka Cavea, Arsena Dedića, Johnnyja Štulića, Boba Dylana, Darka Rundeka, Alex Turner, Patti Smith, Nine Romić i drugih poznatih glazbenika, obećavaju još zanimljiviju književnu sezonu u cafeu Express.

R. C.

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,