Ozzy Osbourne i Elton John: Zajednička pjesma Ordinary Man

Legendarni Ozzy Osbourne objavio je novu pjesmu ‘Ordinary Man’ na kojoj mu se pridružio i Elton John.Izlazak istoimenog albuma najavio je 21. veljače. Bit će to njegov prvi solo album nakon gotovo deset godina. Prije ove pjesme otkrio je još dvije: ‘Under The Graveyard’ i ‘Straight To Hell’ na kojoj mu se pridružio Slash iz Guns N’ Roses.

Ozzy kaže kako se zabavljao i uživao radeći te da je album puno drukčiji od ostalih: ‘Snimili smo ga brzo, što nisam napravio od prvog albuma Black Sabbatha.’

Album će biti dostupan u nekoliko verzija (CD, vinil). Najavljeno je da će fizička izdanja imati i jedinstveni kod, a sretnici će imati priliku osvojiti više od 300 nagrada.

Snimljen je u Los Angelesu, a ekipu iz snova čine: producent Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan (Guns N’ Roses) na basu i Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) na bubnjevima. Među gostima i suradnicima su i Elton John, Post Malone i Tom Morello.

‘Sve se poklopilo’, komentira Ozzy goste. ‘Slash mi je dragi prijatelj baš kao i Elton. Kad sam pisao Ordinary Man, podsjetilo me na jednu staru Eltonovu pjesmu i rekao sam supruzi Sharon: Pitam se bi li otpjevao pjesmu? Pitali smo ga i pristao je i pjevati i svirati klavir.’

M. R.


Tagged: , , , , , , ,