Pedeset nijansi sive: Prodano 20.000 ulaznica u pretprodaji

Senzacionalnih 2,75 milijuna ulaznica za film ‘Pedeset nijansi sive’ prodano je do danas (utorak, 3. veljače) u pretprodaji u 39 zemalja.

Svoj doprinos ovoj nevjerojatnoj brojci dala je i Hrvatska, gdje je samo u CineStaru malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20.000 komada. Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom rezultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu, pa se ‘Pedeset nijansi sive’ već sada može pohvaliti da nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 milijuna prodanih primjeraka.

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće, a na pojedinim tržištima moguće je da će prijeći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji.

Pedeset nijansi siveCijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greya (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anastasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu.

Film ‘Pedeset nijansi sive’ režirala je Sam Taylor Johnson, a u hrvatska kina dolazi na Valentinovo u distribuciji Blitz film i video distribucije.

B. L.


Pročitajte još: Pedeset nijansi sive: Ulaznice u pretprodaji , Filmskih Pedeset nijansi sive , Gospodin Grey dolazi na velika platna


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,