Piknik u gradu: Roštiljanje s Perutninom Ptuj

U zagrebačkom Kaptol centru predstavila se slovenska Perutnina Ptuj kroz regionalnu nagradnu igru Poli Petice u društvu mladih košarkaša Cibone te Weber roštilji, koji se odlično prilagođavaju životnom prostoru i načinu života.Na Weber roštiljima pripremljeni su mesni proizvodi Perutnine Ptuj koji ne sadrže nikakve aditive i E dodatke, brinući se tako za suvremen način života u kojem zdravlje i briga oko prehrane zauzimaju visoko mjesto.

Eventi Poli Petice kao i nagradna igra Poli Petice provodi se regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, a sretni dobitnici bit će objavljeni 1. lipnja na Poli maratonu u Ptuju. Perutnina Ptuj će osam dobitnika iz cijele Adriatic regije i njihovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD, gdje će u društvu igrača Luke Dončića i Polija uživati u slavu svjetskih košarkaša. Ova aktivacija ima i društveno odgovornu notu kroz darivanje hrvatskih osnovnih škola sportskim loptama.

Kampanja Poli Petice počela se planirati u Perutnini Ptuju još prošle jeseni. To se odnosi ne samo na virtualnu igru s 3D animacijom Luke Dončića, već integriranu platformu sa zahtjevnom pozadinom, što omogućuje sudioniku da podijeli svoje virtualno iskustvo na društvenim mrežama i tako sudjeluje u primamljivoj glavnoj nagradi – putu u SAD.

Ovom prigodom predstavljeni su Weber roštilji na ugljen, električnu energiju ili plin, na kojima su pripremljene razne kombinacije pilećeg mesa Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec.

Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja mesa i povrća. No, bit svake pripreme hrane na roštilju je posebnost u atmosferi prilikom roštiljanja. Za izvrstan dimljeni okus, Weber nudi drvene treščice koje se dodaju u roštilj, a imaju aromu govedine, svinjetine, peradi i morskih plodova. Takošer se može eksperimentirati s različitim vrstama drveta.

Električni roštilj Weber puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima, a njegov dizajn je prilagođen svakom korisniku. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik, jer to postaje vaš gradski balkon. Puls će vam omogućiti da postanete pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje. Sjetite se onih dana kada ste htjeli nadimiti rebra i ispeći medium rare steak, a za sve to ste trebali različite roštilje, tanjure i sve je trajalo malu vječnost. Uz Master-Touch GBS Premium E-5770 3u1 sada je sve jednostavnije.

Košarka, lijepo vrijeme, topli dani i roštilj – sve je spremno za ljeto koje dolazi s Weber roštiljem i mesom te mesnim proizvodima iz Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,