Povrat novca za koncert Petera Gabriela.

Kako je ranije i najavljeno, u petak 20. rujna, počinje povrat novca za kupljene ulaznice za otkazani koncert Petera Gabriela.

Peter GabrielKupci koji su svoje ulaznice kupili na nekom od ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima, povrat novaca moraju potražiti točno na mjestu gdje su ulaznicu i kupili, dok se one koji su svoje ulaznice kupili putem interneta ljubazno moli da pošalju mail na: [email protected] kako bi se s organizatorima dogovorili o načinu povrata sredstava.

Također, ukoliko je netko kupio ulaznicu u uredu Adria Zabave ili je kupovinu izvršio plaćanjem Adria Zabavi preko računa ili predračuna, moli se da pošalje mail na: [email protected] kako bi  dogovorili povrat novca.

Ako ne želite propustiti beogradski koncert Petera Gabriela, svoju ulaznicu možete zamijeniti za taj koncert, no samo do 23. rujna na prodajnom mjestu gdje ste je kupili.

‘Ovim putem želimo još jednom iskazati žaljenje zbog svih eventualnih neugodnosti koje su prouzročene otkazivanjem ovog koncerta, te se zahvaliti našoj vjernoj publici na razumjevanju i strpljenju’ – priopćili su iz agencije Adria Zabava.

Tagged: , , , , , ,