Predsjednica ko-Kolinda nasmijala do suza

Stand up comedy show ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe – Smijehom za Gunju’ održan u zagrebačkoj Tvornici kulture, prisutne je nasmijao do suza, a posebno su oduševili imitatori predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i njezina supruga Jakova.

Prva hrvatska predsjednica, u izvedbi Marijane Perinić, do suza je nasmijala više od 300 gledatelja i tako prikupila 9.500 kuna za pomoć akciji ‘Pun kofer prijateljstva’, kojom se djeci iz poplavljenih područja osiguravaju putne torbe s osnovnim životnim potrepštinama.

‘Više od 300.000 klikova na youtube kanalu i na imitaciju govora novoizabrane predsjednice bilo je garancija za dobru zabavu i poziv da se kupnjom ulaznica pomogne djeci iz poplavljenih područja. Drago nam je da ćemo djeci ovom donacijom barem malo pomoći te pozivamo sve građane da se uključe u akciju Pun kofer prijateljstva‘, izjavila je Marijana Perinić, komičarka i imitatorica prve hrvatske predsjednice.

Spektakularnu večer otvorili su imitatori prve hrvatske predsjednice i njezina supruga, a u izvedbi komičara Marijane Perinić i Hrvoja Jakopca. Više od 300 posjetitelja zagrebačke Tvornice kulture ovacijama je još jednom popratilo govor predsjednice. Poseban dojam u izvedbi imao je i nezaboravni styling. Naime, plavi kaput koji je predsjednica odjenula za inauguraciju za ovu su priliku kreirale članice Udruge Kamensko koje su, kao i mladi predstavnici iz Gunje, poznatu komičarku bodrile iz prvih redova prepune Tvornice.

Pod voditeljskom palicom Marijane Perinić uslijedio je nastup poznatih komičara: Marka Petra Oreškovića, Zvonka Kožića, Krešimira Richa te imitatora Denisa Rajčića koji je prisutne zabavio imitacijom starlete Nives Celzijus. Humanitarnom pozivu odazvao se i Zlatan Zuhrić Zuhra, renomirani komičar i poseban gost večeri čiji je nastup ispraćen gromoglasnim pljeskom. Imitatori predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i supruga Jakova na kraju su večeri predali ček u iznosu 9.500 kuna Mariju Perkoviću, predsjedniku Društva Naša djeca Vinkovci.

Akcija ‘Pun kofer prijateljstva’ u organizaciji Društva Naša djeca Vinkovci pomaže da se svakom djetetu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije osigura putna torba s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku.

P. R.


Pročitajte još: Predsjednica ko-Kolinda za djecu Gunje


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,