Predsjednica ko-Kolinda za djecu Gunje

Veseli osmijeh u službi humanosti u utorak, 24. ožujka (20 sati) razveselit će Zagrepčane u Tvornici kulture, ali i mališane iz mjesta Gunja.

Tim spektakularnog showa Kolinda Grabar Kitarović by Marijana Perinić, novoizabrana predsjednica ko-Kolinda, u suradnji s Društvom Naša djeca grada Vinkovaca, poziva na humanitarni stand up comedy show o muško- ženskim odnosima ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe – Smijehom za Gunju’.

Komičarka Marijana Perinić izazvala je veliko zanimanje kada je za treći rođendan popularnog stand up comedy showa o muško ženskim odnosima ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’ imitirala govor novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Snimak na youtube-u zabilježio je neočekivanih više od 300.000 pregleda i veliku pozornost publike, a nastup talentirane Marijane popratili su brojni domaći i regionalni mediji.

U sklopu programa nastupaju profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u renomiranim klubovima diljem regije kao što su Marko Petar Orešković, Zvonko Kožić, Denis Rajčić i Krešimir Rich. Posebni gosti večeri su komičari Zuhra i Marijana Perinić u ulozi predsjednice ko-Kolinde koja će se opet obratiti široj javnosti, a za čiji je styling ovoga puta zadužena Udruga Kamensko.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u pretprodaji putem sistema i na prodajnim mjestima Entrio.hr, a na dan događaja u Tvornici kulture. Prihod od kupljenih ulaznica uplaćuje se za akciju Pun kofer prijateljstva za pomoć djeci s poplavljenih područja u igraonici Ganja u Gunji. Cilj ove akcije je svakom djetetu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije osigurati putnu torbu s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku.

P. R.


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,