Premijera filma Fuck Off I Love You

Svečana zagrebačka premijera dugo očekivanog i najavljivanog domaćeg filma ‘Fuck Off I Love You’ scenarista i redatelja Anđela Jurkasa održana je u kinu Cineplexx City Center one East.Film koji je okupio cijelu domaću scenu, od pjevača do glumaca, te koji vrvi nevjerojatnim nizom poznatih lica, napokon je stigao u domaća kina. Nakon svih najava, teasera, ekskluzivnih scena, izbačenih scena te intervjua, na redu je i sam film, od početka do kraja. Film o ljubavi i o posljedicama ljubavi s puno duhovitih ali i edukativnih dijaloga izazvao je mnoge reakcije i rasprave a sada gledatelji imaju priliku i sami vidjeti o čemu se točno radi i zbog čega je ovaj film uzdrmao hrvatsku medijsku i filmsku scenu. Projekciji su prisustvovali glumci i ekipa iz filma, ali i brojni poznati iz svijeta medija i showbiza.

‘Fuck Off I Love You’ centralni je dio trilogije filmova Anđela Jurkasa, nakon hvaljenog debitantskog naslova ‘Zbog tebe’ te prije finalnog dijela trilogije, komedije ‘Happy End’. Riječ je o kombinaciji komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije, punoj feelgood momenta. Priča je to o muško-ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze.

Glumački ansambl uistinu je impresivan: Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, Jana Ilić Milić, Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Zoran Pribičević, Lucija Šerbedžija, Sanja Vejnović, Ivan Magud, Justina Vojaković Fingler, Nika Ostoić, Latica Cameron, Darija Turina, Vojin Perić, uz glumačko pojavljivanje glazbenih zvijezda Zlatana Stipišića Gibonnija, Nine Badrić, Hladnog piva, Zorana Predina, Tončija Huljića, pjevača skupine Kawasaki 3p, Tomislava Vukelića Tomfe, manekenke Tine Katanić, stand up komičarke Andree Andrassy, voditeljice Nives Čanović, pjevačica Anđe Marić, Lee L. Radolfi…

Film je motiviran sadržajem redateljeve knjige ‘Ona’ koja će biti objavljena tijekom 2018. a sniman je na nekoliko različitih lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Australiji. Rezultat je suradnje nekoliko zemalja uz internacionalni cast glumaca.

Glazbu potpisuje Dalibor Grubačević, film je montirao Robert Ferenc zajedno s redateljem, a direktor fotografije je bio Dino Senčar zajedno s Marinom K.

I. M.

Tagged: , , , , ,