Prljavo kazalište: Na Šalati počela Pantastic turneja

Dugo očekivana Pantastic turneja službeno je otvorena. S prepune zagrebačke Šalate, Prljavo kazalište kreće na veliku turneju, a prvim u nizu koncerata bez daha su ostavili tisuće fanova.
Prljavo kazalište-ŠalataVatromet i usijana atmosfera – Šalata je doživjela koncert svjetskih razmjera. Velika Pantastic turneja u čast 25 godina od ‘Zabranjenog koncerta’ otvorena je pravim glazbenim i produkcijskim spektaklom. Prvi puta u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri Prljavo kazalište izašlo je pred publiku na Šalati. Kemija na sceni i u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili na scenu.

‘Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo kako početi. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo’, pozdravio je Jasenko Houra tisuće vjernih fanova uz prve taktove ‘Radio Dubrave’. Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme… ‘Zbogom dame, zbogom prijatelji’, taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo.

Oduševljeni nenadmašni Prljavci, oduševljena publika i besprijekorna produkcija – zaista ne može bolje! Nakon izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje. Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu 6. lipnja.

F. M. / Foto: Dunja Dopsaj


Prljavo kazalište Prljavo kazalište: 25 godina od Zabranjenog koncerta
Tagged: , , , , , , , ,