Prva večer Girls Weekenda

U Zagrebu je, u Kaptol Boutique Cinema, svečano započeo Girls Weekend, revija dobrog filma, zabave i ženskih razgovora.Nakon otvorenja i tradicionalne torte posjetitelji su imali priliku premijerno pogledati film ‘Whitney’, dokumentarac o životu i karijeri jedne od najvećih pjevačkih ikona Whitney Houston. Glazbenu uvertiru, pred brojnim uzvanicama, dala je mlada glazbenica Domenica Dragoje.

Osim tog filma ovog vikenda moći će se pogledati ‘Bez dlake na jeziku’ (Empowered) i ‘Knjižara’ (The Bookshop), a ugostit će i ekipu hrvatskog filma ‘Aleksi’.

Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tijekom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Prvi je panel ‘Žena u traganju za sobom’ s Alis Marić, koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju, razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama. Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma ‘Aleksi’, koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu ‘Balans privatnog i poslovnog’, executive coach Sonja Runkas, pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama i postići idealnu životnu ravnotežu.

J. G. / Foto: Marija Poje


Tagged: , , , , , , , , ,