Prvi Harat’s Irish Pub u Hrvatskoj

Globalni lanac irskih barova Harat’s Irish Pub u subotu, 21. svibnja u 20 sati na zagrebačkoj Opatovini, Trg Petrice Kerempuha, svečano otvara prvi pub u Hrvatskoj. U novouređenom prostoru jednog od najstarijih zagrebačkih lokala – legendarnog Potepuha, koji posluje preko 40 godina – očekuje vas veliki izbor vrhunskih piva, irskih whiskeya, sjajne atmosfere, još boljih domaćina, i odlične muzike uz koncert Soulfingersa.
Potepuh_Trg Petrice KerempuhaPreuređenje Potepuha trajalo je oko dva mjeseca, no radila je vanjska terasa, pa Zagrepčani ipak nisu bili zakinuti za generacijama građen ritual ispijanja jutarnje kave nakon kupovine na Dolcu.

Harat’s pub Potepuh je 88. u nizu pubova ovog franšiznog lanca, a ujedno i prvi u nizu lokala koje grupacija planira otvoriti u Hrvatskoj s jasnim planom širenja i u drugim zemljama regije. A da Harat’s namjerava biti i aktivni sudionik u životu Zagreba, pokazuje i činjenica da je odmah sponzorski podržao jubilarni 20. street art festival Cest is D’Best, koji će tako na Trgu Petrice Kerempuha ispred Harat’sa od 26. svibnja do 6. lipnja imati jednu od svojih pozornica sa cjelodnevnim programom – kao uvod u gusti raspored festivalskih događanja na Opatovini i ove ljetne sezone.

Naime, prošloga je ljeta s preko 100 dana festivalskih događanja Trg Petrice Kerempuha bio jedna od najživljih destinacija za zabavu u Zagrebu i Hrvatskoj  – a Harat’s Pub s tom tradicijom namjerava nastaviti.

P. R.

Tagged: , , , , , , ,