Prvo mjesečno finale HR demo kluba

U srijedu, 27. studenog u 21 sat, u zagrebačkom Klubu (Pavla Hatza 16) odmjerit će snage mlade snage hrvatske demo scene.
HR demo klubZagrebački band Pet do dvanaest prošle je srijede izborio nastup u završnici mjeseca HR Demo kluba s pobjednicima prijašnjih izlučnih večeri, Bad Mushrooms iz Zagreba i Scarlet Notes iz Zadra.

Hoće li pobijediti alternativni progresivni rock, hard rock odnosno rock pop, odlučit će stručni žiri radijskih i televizijskih urednika HRT-a. Projekt HR demo klub već dvije godine otkriva mlade darovite glazbenike i pruža im priliku za afirmaciju u izravnim živim koncertnim nastupima na Drugom programu Hrvatskog radija. Pobjednik prvog serijala HR demo kluba pulska je skupina Radio Aktiv koja je ove godine bila u nominacijama mladih snaga za Porin, što dogodine, možda očekuje i ovogodišnje pobjednike iz Zagreba-  !indigo7 koji sve prodornije zauzimaju svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Ovaj se ciklus nastavlja pa srijedom navečer možete rezervirati za potporu demo sastavima u idealnom prostoru za svirke. Ako, pak, niste u mogućnosti biti u Klubu, budite uz frekvencije Drugog programa Hrvatskoga radija, također srijedom od 21 do 22 sata gdje će izvještavati o svim zanimljivostima vezanim uz projekt HR demo kluba.

HRT

Tagged: , , , , , , , , , , ,