Pupitres: Vinski bar Jelene Šimić Valentić

Poznata sommelierka i promotorica vinske kulture Jelena Šimić Valentić najavila je skoro otvaranje svoga Pupitres bara u Frankopanskoj ulici u Zagrebu. Njezino obraćanje vinoljupcima i svekolikoj javnosti prenosimo u cijelosti.Dragi prijatelji i ljubitelji vina, s velikim uzbuđenjem i radošću vam javljam vjerojatno jednu od najvećih novosti u mom životu. Kao što sam i opisala u svom jučerašnjem blog postu, nije bilo lako. Ništa mi nije bilo servirano na pladnju. Nisu sva vrata bila otvorena. Ponekad je bilo baš teških dana. Ali sve je bilo i ostalo vrijedno truda, svake uložene minute; vrijedno je ove ogromne ljubavi koju osjećam spram onoga čime se bavim. Uspjela sam. Pupitres bar je postao stvarnost! I svoju radost tako silno želim podijeliti s vama!

Pozivam vas da lajkate i pratite novu facebook stranicu bara jer vi ste dio moje vinske priče već tri godine, želim vas uključiti u sve i želim vam svaku svoju emociju, svaki događaj i iskustvo prenijeti uživo!

Iz dana u dan imat ćete priliku pratiti radove na otvorenju Pupitres bara! Sve ono lijepo i manje lijepo. Baš onako kako je! Imat ćete priliku vidjeti kako san postaje čvrsta stvarnost. Raditi na svojim snovima nije lako i stvari su ponekad daleko od idiličnog, ali to nipošto nije razlog da od svojih snova odustanete!

Svakako pratite i web stranicu bara na kojoj ćete uz osnovne informacije pronaći i važne obavijesti. Primjerice, trenutno tražim osoblje za svoj bar pa sve zainteresirane pozivam da posjete stranicu!

Neopisivo me raduje to što će Zagreb konačno imati mjesto kakvo zaslužuju svi istinski ljubitelji vina i vinske kulture, mjesto na kojem ćete moći pronaći različite edukativne sadržaje, knjige o vinu, žestokim alkoholnim pićima, kavi, čajevima… Mjesto koje će biti ispunjeno smijehom i pozitivnom energijom – mjesto na kojem ćete zaboraviti na sve brige.

Pupitres bar je sve to i još puno više! Bilo da želite učiti o vinu ili samo započeti svoje jutro mirisom vrhunske kave i toplim kroasanom, a večeri provoditi uz vrhunsko vino i hranu, divne ljude i zvukove jazza, ja ću vas čekati tu srca ispunjena radošću i zahvalnošću – na vratima svog Pupitres bara!

Družit ćemo se s čašom vina u ruci i zajedno raditi na promociji i uzdizanju vinske kulture u nas. Svi zajedno zavoljet ćemo vino još više! I biti sretniji ljudi. Inspirativni i puni vjere u sebe. Učinit ćemo vas sretnima!

Želja mi je svakome gostu, koji to želi, približiti vino na sasvim poseban način. Želja mi je također strane goste i turiste educirati o hrvatskim vinima, ponuditi im da kušaju i osjete istinsko oduševljenje. I jedva čekam prvu vinsku školicu i radionice u novom prostoru!

U baru se vidimo u rujnu, a do tada sve radove i cjelokupan razvoj događaja pratite putem facebook i web stranice bara, te putem facebook stranice Vinske škole i instagrama!

Želim vam divan dan!

Jelena Šimić Valentić

Tagged: , , , , , , , ,