Put boginje Daniele Uzelac u Pupitresu

Daniela Uzelac predstavit će svoju knjigu ‘Put boginje’ u Zagrebu u subotu, 15. rujna (18 sati) u boutiqueu vinske kulture Pupitres i najaviti treću knjigu ‘Puta boginje’ pod naslovom ‘Div i diva’, u kojoj razrađuje odnos izvorne ženstvenosti i izvorne muževnosti.‘Buđenje boginje’, prva knjiga Puta boginje je rasprodana, druga knjiga ‘Ritam boginje’ u prodaji je u svim knjižarama, a treću knjigu Daniela Uzelac najavljuje za jesen.

Knjige ‘Ritam boginje’ i ‘Buđenje boginje’ izbor su postova bloga i facebook stranice ‘Put boginje’, koje autorica uređuje od 2013. godine i svakodnevno obogaćuje novim postovima o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti i mudrosti prirode.

‘Put boginje’ čine postovi koji otvaraju sve teme iz života žene, od partnerstva i spolnosti do održavanja ljepote, prehrane i odnosa prema najbližima. U predstavljanju će sudjelovati tri žene, koje će o izvornoj ženstvenosti govoriti iz različitih perspektiva. Spisateljica Lea Brezar, autorica romana ‘Superjunakinje’ i priručnika ‘Reci čega se bojiš i ostvari se’, govorit će o ženstvenosti iz perspektive odnosa. Voditeljica škole Novi život, nova ja i retreata za žene Nadja Skazlić, govorit će o iscjeljenju ženstvenosti kroz međusobnu podršku, dok će Kristina Ercegović, poduzetnica, poslovna savjetnica i autorica knjige ‘Najjači si kad si svoj’, govoriti o prilagodbi žene financijskom svijetu matriksa.

Moderatorica je Sandra Pocrnić Mlakar, urednica knjiga ‘Put boginje’ iz izdavačke kuće Beletra. Na predstavljanju ‘Puta boginje’ posjetiteljice će dočekati šampanjac dobrodošlice, snack i vino po izboru domaćice Jelene Šimić Valentić te druga knjiga ‘Puta boginje’ po promotivnoj cijeni, uz, dakako, potpis autorice.

F. M.


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,