Rapski Kantuni: Otočna kultura i turizam

Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – Kantuni – ponovno je s nama. Od petka 3. do utorka 7. kolovoza svakoga dana od 19 do 1 sati- vidimo se na Kantunu.Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na Kantunu.

‘Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!’, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone. Niti gosti niti Rabljani ne skrivaju oduševljenje ovom manifestacijom. I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti Kantune i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba – poručuje Vedran Galić iz G.A.D. produkcije, agencije koja stoji iza ovog kulturno-turističkog projekta.

Posebno uređeni prostori i jedinstven ugođaj, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji – sve to i još puno više od ovog petka na Kantunima. A još treba dodati fantastične vokale Ivane Galić i Lu Jakelić, sjajnu mladu pjevačicu Anu Bustruc iz showa The Voice te glazbene senzacije Double Jam i Loud & Found.

B. Š.


Tagged: , , , , , ,