Različita: Film od drugačijoj djevojci

Kad si drugačiji, onda si najopasniji. To je osnovna poruka filma ‘Različita’ koji u CineStaru i ostalim kinima možete pogledati od 27. ožujka.
Različita Za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu htjeli isticati, ali im je predodređena potpuno drugačija sudbina dolazi film koji je snimljen prema svjetskom bestseleru ‘Različita’ (‘Divergent’) 21-godišnje spisateljice Veronice Roth.

U ovom futurističkom trileru društvo je podijeljeno na skupine (frakcije) prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao funkcionirati u savršenom redu. U obitelji nesebičnih odrasta šesnaestogodišnja Beatrice ‘Tris’ Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je ‘različita’, odnosno da njezina osobnost ne odgovara nijednoj frakciji. Da stvar bude još gora, Jeanine Matthews (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Tris ‘različita’ što znači da ju treba eliminirati, jer – kad si drugačiji, onda si najopasniji!

Film ‘Različita’ režirao je Neil Burger (‘Iluzionist’), a osim jedne od najperspektivnijih mladih hollywoodskih glumica Shailene Woodley (‘Krive su zvijezde’) i oscarovke Kate Winslet, u njemu se pojavljuju i Zoë Krawitz te Theo James.

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,