Recite zbogom ožiljcima!

Porezotine, različite mrlje, ali i ožiljci koji ostaju na koži mnogima predstavljaju veliki problem. Upravo takvi ‘detalji’ ruše samopouzdanje, pa većina žena i muškaraca traži načine kako ukloniti te nepravilnosti.Kako bi pomogli koži da se brže regenerira i ne ostavi ‘podsjetnik’, važno je brzo djelovati (najbolje odmah po skidanju šavova)

U pomoć dolazi Elicina, prirodna ECO kozmetika na bazi sluzi puža, koja sadrži isključivo prirodne sastojke koji potiču i stimuliraju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući nedostatku sintetičkih tvari poput konzervansa, umjetnih boja ili mirisa, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam, a istovremeno štedi naš okoliš. Nakon samo mjesec dana korištenja ovih proizvoda ožiljci svih vrsta nestaju, a koža postaje čista i njegovana.

Liječnica Loredana L. tako je nakon operacije karpalnog tunela šake koristila Elicinu originalnu krema od mukopolisaharida puža koja vidljivo smanjuje prištiće i njihove ožiljke, opekline, ožiljke nakon operacija i zahvata, strije, sunčane i staračke pjege. Ima protuupalni učinak te pomaže zarastanju novih ožiljaka, a omekšava i zaglađuje stare.

‘Zbog specifičnosti posla koji radim morala sam operirati karpalni tunel desne šake i to u travnju 2021. godine. Zahvat je protekao dobro, no ožiljak s kojim sam se suočila, dužine šest centimetara, izgledao je prilično ružno. Doimao se otečeno, crveno i veliko i to baš na desnoj ruci. Ipak, žena sam i volim lijepe i njegovane ruke. Prijateljica mi je poklonila Elicinu i dala upute za korištenje. Malu količinu kreme, veličine zrna graška mazati dva puta dnevno. Bila sam poslušna. Nisam preskakala mazanje, pa sam vrlo brzo vidjela rezultate – površinski epidermis popucao je i ogulio se, a mlada koža u predjelu ožiljka djelovala je još crvenije, otečeno. No, nakon par dana mazanja ožiljak je naočigled postajao bljeđi i mekan da bi na kraju, nakon tri tjedna postao potpuno nevidljiv. Omekšao je i problijedio kao okolna koža. Elicina mi je bila vrlo ugodna za nanošenje, prirodna, gotovo bez mirisa, lako se utrljavala i brzo upila’, rekla je liječnica kojoj je nakon šest mjeseci ožiljak u potpunosti nestao.

Imate li sličnih problema s kožom ili želite svojim tinejdžerima pomoći u rješavanju problema s kožom (sebum, ožiljci od prištića) Elicina proizvode možete pronaći u svim boljim ljekarnama ali i putem web shopa.

A. P. / Foto: Elicina


Tagged: , , , , , , ,