Rene Bitorajac: Navijačka pjesma Sada ili nikada

Jedna od najvažnijih motivacijskih stvari tijekom nogometnog prvenstva zasigurno su i navijačke pjesme, a pred nama je sutra još jedna važna utakmica – Hrvatska igra s Češkom!


Kako bi dao podršku našim Vatrenima, Rene Bitorajac snimio je novu navijačku pjesmu ‘Sada ili nikada’ koju pjeva s Matkom Čovićem. Nabijena emocijama i otpjevana iz srca, pjesma dočarava što je to toliko zarazno kada se tisuće ljudi stapa u jedno i dijeli istu emociju.

Tekst i glazbu je napisao Rene Bitorajac, a aranžman potpisuje Marko Gaćina. Vjerni navijač koji Vatrene uvijek prati s tribina je i Rene koji je i ovog puta potegnuo do Francuske gdje će uživo bodriti naše momke koji će se, kao i uvijek do sada, boriti do kraja.

‘Iako redovito i vjerno pratim našu repku i navijam s tribina, ove sam godine dobio inspiraciju i otišao korak dalje i snimio navijačku pjesmu. U nadi da će se jednom prolomiti stadionom i ajmo sada ili nikada, sa svom svojom ekipom želim našoj repki da u Francuskoj dogura do kraja!’, rekao je Rene.

M. R. / Foto: Jurica Galoić (Pixsell)

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,