Sandra Lončarić gošća Art Caffea

Nacionalna prvakinja Drame HNK u Osijeku, popularna televizijska i filmska glumica Sandra Lončarić gostuje kod Borisa Homovca u ‘Art Caffeu’ i govori o karijeri, životnim izazovima i planovima za budućnost.‘Art Caffe’ možete pogledati na televizijama, premijerno u četvrtak, 2. lipnja (18.30 sati) i u subotu u 23 sata na Z1 televiziji te na službenom YouTube Art Caffe kanalu ili na partnerskim televizijama TV Jadran, RTV HB, SBTV, Vinkovačka plava TV, Trend TV, Šibenik TV, Prigorska TV.

Sandra u iskrenom i opuštenom razgovoru upoznaje gledatelje sa zanimljivom životnom pričom, koja je kao dijete gastarbajtera u Švicarskoj, preko Našica vodi do Osijeka, gdje je završila Akademiju i postala članicom nacionalne kazališne kuće. Otkriva da je imala priliku odigrati glavne uloge u repertoaru, koje bi u Zagrebu mogla samo sanjati: Bobočka, Maša, Tena, Ana Karenjina, Maria Stuart, Ljubov Andrejevna…

Priznaje koliko je bila razočarana kad nakon što je dobila Zlatnu arenu u Puli nije snimila glavnu ulogu na filmu te kako se nosi sa zahtjevima redatelja za slobodnijim scenama i razodijevanjem. Progovara o tome kako je ostala samohrana majka, kako je počela dobivati kompleksne uloge kontroverznih i nesretnih žena, ogrezlih u alkohol i opijate te kako je publika najviše identificira s likovima iz telenovela. Priča zašto je imala potrebu napisati i režirati film inspiriran divom europskog filma Rommy Schneider.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,