Santana: Novi album Corazon

Carlos Santane izdao je novi album ‘Corazon’  (RCA/SonyLatin Iberia/Menart) na kojem gostuju: Pitbull, Gloria Estefan, Miguel, Ziggy Marley & Chocquibtown i mnogi drugi.SantanaNajavljen je singlovima Santana feat. Juanesom i pjesmom ‘La Flaca’ i Santana feat. Samuel Rosa ‘Sadeira’. Producirao ga je Lester Mendez, a kako će zvučati nove pjesme, publika je imala prilike čuti na velikom koncertu ‘Corazon, Live From Mexico: Live It To Believe It’ u prosincu 2013. Ondje je Santana s gostima na odsvirao nove pjesme, ali i dobro znane hitove primjerice: ‘Corazón Espinado’ featuring Fher Olvera of Maná i Cindy Blackman Santana na bubnjevima, ‘Maria, Maria’ featuring Miguel, ‘Oye Como Va’, ‘Samba Pa Ti’ i mnoge druge. Cijeli je spektakl planirano objaviti na DVD-u.

‘Snimanje Sadeire je bilo ispunjavajuće iskustvo za mene. Suradnja s velikim majstorom Carlosom Santanom je bila nevjerojatna čast. Nisam mogao ni zamisliti da ću jedoga dana dijeliti pozornicu s gitaristom koji je utjecao na mene svojim solažama, zadivljujućim kompozicijama i bio temeljni dio mojeg glazbenog obrazovanja’, prisjetio se Samuel Rosa.

U četerdeset godina dugoj karijeri, Santana je prodao više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. Nagrađen je s deset nagrada Grammy i tri Latino Grammy nagrade.

Menart

Tagged: , , , , ,