Sarah Knight: Sredite svoja sr*nja

Jeste li se ikada osjećali zatočenima u uredu ili čak zalijepljenima za trosjed, a da ste zapravo željeli izići (barem jednom) na druženje s prijatelji(ca)ma, otići u teretanu (konačno) i započeti onaj ‘važni’ projekt koji uvijek odgađate. Vrijeme je da sredite svoja sr*nja.Nakon što vas je ‘antiguru’ autorica Sarah Knight u uspješnici ‘Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e’ upoznala s užicima pospremanja mentalnog nereda, u svojoj novoj knjizi, bestseleru New York Timesa, pod nazivom ‘Sredite svoja sr*nja’ naučit će vas kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite. U knjizi (Naklada Ljevak, 2018.), među ostalim, otkrit ćete: moć negativnog razmišljanja, tri jednostavna alata kojima ćete srediti svoja sr*nja, kako manje trošiti i kako više uštedjeti.

Ova vas knjiga, dakle, vodi korak naprijed, pokazujući vam načine na koje ćete moći nadvladati tjeskobu, svladati strah od neuspjeha i odbaciti hrpu sr*nja koja vas u životu nepotrebno opterećuju, a sve kako biste postali sretni.

Sarah Knight živi u Dominikanskoj Republici sa suprugom i hrpom guštera. Godine 2016. napustila je New York i posao u velikoj tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Osim knjiga ‘Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e’ (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.) i ‘Sredite svoja sr*nja’ (Get Your Sh*t Together, 2016.), objavila je i knjigu ‘You Do You’ (2017.).

N. L.

Tagged: , , , , , ,