Seget Donji: Hotel Ola i delicije restorana Black Pepper

Hotel Ola s četiri zvjezidice nalazi se u Segetu Donjem kod Trogira, a otvoren je prošle godine. Ukopan je u postojanu segetsku stijenu koja sa sjeverne strane osigurava hladovinu, dok je s južne strane svom širinom otvoren prema jugu s pogledom na prekrasno Jadransko more, na koje gleda svaka od pedeset soba.Ako u pogledu poželite uživati još i više, bit će potrebno samo izaći na balkon i opustiti se uz šalicu omiljenog napitka, gledajući jedrilice i brodice. Uz pogled koji oduzima dah, sve sobe opremljene su vrhunskim madracima koji jamče kvalitetan odmor.

Design hotela Ola poseban je iz više razloga, a prije svega zbog srdačne dobrodošlice domaćina koji brinu da svaki trenutak tu proveden doživite svim svojim osjetilima. Očekuju vas programi za unaprjeđenje zdravlja, ljepote i zdravih životnih navika u suradnji sa stručnjacima koji će raditi zajedno s vama na vašem napretku. Programi i iskustva koji gostima stoje na raspolaganju traju cijelu godinu i prilagođavaju se svim godišnjim dobima.

Ružica Jukičić i Marijana Abaza u restoranu Black Pepper

À la carte jelovnik restorana Black Pepper sastavljen je od uistinu posebnih specijaliteta, koji će oduševiti svakog gosta. Uz jedinstvene recepte temeljene na paleo, odnosno izvornoj/LCHF prehrani, gostima rado pripremaju začinsko bilje ubrano iz vlastitog vrta te se mogu pohvaliti jelima spravljenim od domaćih namirnica lokalnog stanovništva.

Ružica Jukičić, chefica Black Peppera, njezina pomoćnica Marijana Abaza i sushi chefica Mara Kovač, na ovogodišnjem Biseru mora osvojile su zlato u timskom natjecanju kuhara, kuhajući jela koja se nalaze u ponudi restorana.

Trogirski barel

Imali smo priliku kušati dio te ponude:
– Trogirski barel – krema od rajčice, koromač, dimljeni goveđi jezik, srdela u bademima, motar
– Krem juha od cvjetače – biskvit od cvjetače,hrskava panceta
– Raviol – home made raviol punjen raguom patke, pačji veloute, smokva u pošipu, hrskava kadulja
– Hrskavo i mirisno – hrskavi crni orzot od sipe, file dimljene orade, krema od češnjaka
– Ola rustika – biskvit od rogača, tostirana kravlja skuta, džem naranče i smokve, umak od opuncije

Ola rustika

Ručak i večera u hotelu Ola imaju jedinstven začin, a to je predivan pogled koji se širi duž restorana i koji vas podsjeća na ljepotu sadašnjeg trenutka.

U sklopu hotela, gostima je na raspolaganju Ola bar otvoren svakodnevno od 7 do 24 sata te Code Zero bar na krovnoj terasi hotela – u sezoni.

Konferencijska dvorana jedinstveno je mjesto za održavanje modernih poslovnih događanja i kongresnih programa. Dvorana kapaciteta za 80 i više osoba, prilagodljiva je raznim željama i potrebama: od izgleda pa sve do najmodernije tehničke opreme koja je na raspolaganju u bilo kojem trenutku.

Sve sobe imaju pogled na more

Hotel Ola je iznimno pristupačan i prometno izvrsno povezan svim prijevoznim sredstvima. Smjestio se u Segetu Donjem, malom ribarskom mjestu smještenom u neposrednoj blizini Trogira i Splita te brojnih prirodnih i kulturnih atrakcija.

Zahvaljujući izvrsnoj prometnoj infrastrukturi, hotelu možete pristupiti kopnom, morem i zrakom.

P. R. / Foto: Silvija Munda

Tagged: , , , , , , , , ,