Sister Sledge: We Are Family u Zadru

Zadarski klub Arsenal uskoro slavi svoju 10. obljetnicu. Mjesto koje je posljednjih godina obilježilo kuturni i zabavni život grada svoj će rođendan proslaviti uz glazbenu priču ljeta! U Hrvatsku stižu legendarne Sister Sledge, a koncert naziva ‘We Are Family’ očekuje nas 28. srpnja.
Sister SledgeBit će to pravo ljetno osvježenje za domaće obožavatelje, ali i brojne turiste kojima je Zadar posljednih godina postao omiljena destinacija. Klub Arsenal se ovim koncertom, u suradnji sa Ilirija Travel i Star produkcijom, na najljepši mogući način zahvaljuje svojoj publici na vjernosti i podršci u proteklih deset godina te se ovog ljeta još jednom potvrđuje kao mjesto jedinstvenih događaja.

Pozitivna energija i uživanje u napoznatijim hitovima koje su obilježili disco eru samo su djelić onoga što nas očekuje na koncertu Sister Sledge. Ova američka grupa osnovana je 1971. godine, a najveći uspjeh postižu albumom ‘We Are Family’, objavljenim sedam godina kasnije. Sestre Debbie, Joni, Kathy i Kim iza sebe imaju deset studijskih albuma, više od stotinu nagrada, a nastupale su diljem svijeta. Hitovi poput ‘We Are Family’, ‘Lost In Music’, ‘He’s A Greatest Dancer’, ‘Frankie’ i ‘My Guy’ i danas su dio mnogih radijskih programa.

Klub Arsenal otvorio je svoja vrata u ljeto 2005. zajedničkim ulaganjem tvrtki Arsenal Holdings i Ilirija. Kao spomenik kulturne baštine iz 16. stoljeća revitaliziran je u moderan koncept gradskog trga u zatvorenom, a ovaj multifunkcionalni prostor postao je jedinstveno mjesto za održavanje različitih događanja te je kroz svoj izričaj postao jedan od najcjenjenijih koncertnih prostora u Hrvatskoj.

H. H.

Tagged: , , , , , , ,