Slovenski hit film Uloga za Emu

U u Cineplexxu Kaptol u Zagrebu premijerno je prikazan slovenski tinejdžerski hit film ‘Uloga za Emu’, koji sada kreće i redovitu kinodistribuciju putem Continental filma.Tina Gorenjak, Alen Pavšar, Mateja Zorko i Monika OsetPosebni gosti hrvatske premijere bili su redatelj Alen Pavšar, producentica filma Mateja Zorko te glumice Tina Gorenjak i Monika Oset. Glavna glumica Lana Safran smrtno je stradala prošle godine prilikom poplava u Sloveniji, pa je ovaj film njoj posebno posvećen.

Film ‘Uloga za Emu’ do danas je u Sloveniji pogledalo preko 30.000 ljudi zbog čega mu je dodijeljena Zlatna rola kao najgledanijem slovenskom filmu 2014. godine.

Posve očajna tinejdžerka Ema neuspješno traži ulogu u svom životu; kod roditelja, prijatelja, u školi i u ljubavi. Nakon što sudjeluje na audiciji za novinarku školske televizije, čini se da će konačno naći svoje mjesto pod suncem, a možda i svoju ljubav. Ali televizijski svijet ima svoja pravila i prema nekome tko nema iskustva može biti vrlo nemilosrdan. Hoće li njezina želja za radom u medijima unatoč tome biti veća od svih prepreka?

U filmu ‘Uloga za Emu’ glavne uloge su ostvarili Lara Safran, Tina Gorenjak, Alida Bevk, Vojko Belšak, Rok Vihar, Blaž Setnikar i drugi.

S. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,