Spaladium Arena: Oliver & Stjepan Hauser

Poseban koncertni spektakl, jedinstvenog ugođaja 13. veljače stiže u Split, koji zna i cijeni prave glazbene dragulje.Oliver i Stjepan HauserSpoj iskustva i mladosti, udruženog u zajedničkoj ljubavi prema glazbi, čine ovaj projekt Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera idealnom prilikom za uživanje u nezaboravnim zvucima klavira i čela isprepletene divnim stihovima svima dobro znanih hitova. Stjepan Hauser, član najtraženijeg dua u Hrvatskoj, 2Cellos, i Oliver Dragojević, miljenik svih generacija, udružit će snage na koncertu ‘Oda ljubavi’.

2Cellos su postali omiljeni širom Hrvatske ali i svijeta, zahvaljujući brojnim turnejama i suradnjama s nekima od najpoznatijih imena u glazbi. Stjepan Hauser je nastupao u više od 40 zemalja na svim kontinentima, što dodatno dokazuje njegov zvjezdani status.

Oliver Dragojević i dalje, nakon mnogo uspješnih godina na hrvatskoj sceni, privlači publiku svih generacija i uvijek iznova dokazuje koliko su bezvremenski njegovi hitovi poput ‘Cesarice’, ‘Vjeruj u ljubav’, ‘Tko sam ja da ti sudim’ i mnogih drugih.

Njihov treći, ujedno i predzadnji planirani, zajednički nastup nakon Zagreba i Pule, održat će se u Splitu, u veličanstvenoj Spaladium Areni, nakon čega slijedi koncert u Rijeci. Baš zbog želje za intimističkom atmosferom Spaladium Arena će se za ovu priliku pretvoriti u amfiteatar i u prodaji će biti samo ograničen broj ulaznica.

H. M.

Pročitajte još: 2Cellos: DVD Live at Arena Zagreb , 2Cellos oduševili u X Factoru , 2Cellos u Madison Square Gardenu i Olympiji , Oliver dodao treći koncert u Lisinskom , Oliver Dragojević: S tobon jubavi

Tagged: , , , , , , ,