Špancirfest: Festival dobrih emocija

Ulice i trgovi Varaždina i njegove povijesne gradske jezgre ugostit će i ove godine, od 22. do 31. kolovoza, 16. put po redu, festival dobrih emocija –  Špancirfest.
ŠpancirfestŠpancirfest predstavlja varaždinski kraj kao destinaciju spoja kreative, kulture, glazbe, gastronomije i enologije, a vrijednost ovog najvrjednijeg varaždinskog turističkog branda iz godine u godine prepoznaje sve veći broj posjetitelja kojih se ove godine očekuje više od 200.000.

Poboljšani vizualni izgled festivala, dodatno će obogatiti prigodni paket aranžmani, kao i gastro ponuda destinacija s Kvarnera.

Za Varaždin se može reći da tijekom svoga festivala pulsira kreativnim ritmom svijeta. Štoviše, tijekom Špancirfesta grad postaje prijestolnica glazbe, kraljevina teatra i carstvo ljepote stvorene čarobnim rukama umjetnika. Ulice i trgovi povijesne jezgre, na kojima se Festival živi postaju pretjesne. A uz desetke tisuća posjetitelja njima vladaju ulični artisti i glazbenici. Uspješnost jednog festivala, mjeri se i po tome koliko je on srastao sa svojim okruženjem, a vjerujte Varaždinci mjere vrijeme od festivala do festivala. Oni su naprosto dio njega, stoga je to uistinu Festival dobrih emocija. Svake godine Festival dobiva nove, atraktivnije sadržaje, uz intenciju da svaki posjetitelj postane aktivan sudionik i kreator festivalskih događanja. Jedini uvjet za to su osmjeh i dobre emocije.

HTZ

Tagged: , , , ,