Splitski Interliber: Mediteranski festival knjige

U Splitu 3. svibnja započinje velika fešta od knjiga – 1. Mediteranski festival knjige, sajam zamišljen kao dalmatinski pandan Interliberu, koji će se održavati do 7. svibnja u velikoj dvorani Gripe.Svoju ponudu na jednome mjestu predstavit će brojni izdavači – sudjelovat će više od 60 nakladnika iz Hrvatske s preko 10.000 novih naslova – a drugi najveći hrvatski grad napokon će dobiti veliki i reprezentativni sajam kakav oduvijek i zaslužuje.

Ulaz je slobodan (u srijedu, četvrtak i nedjelju od 10 do 20 sati, u petak i subotu od 10 do 21 sat), a posjetitelje tijekom pet dana trajanja Festivala očekuje raznolik program koji će se održavati na tri pozornice.

Osobit naglasak bit će na knjigama objavljenim u posljednjih šest mjeseci, a nit vodilja bit će Mediteran kako bi se i tako naglasilo da je ‘Hrvatska mediteranska zemlja i da ne treba stalno gledati prema sjeveru, misleći da je gore sve sređeno, nego da uvidimo kako je Mediteran izuzetno zanimljiv svijet’.

Osim zanimljivih panel-diskusija, susreta s autorima i promocija novih naslova, posjetitelji će imati priliku i nabaviti knjige po promotivnim cijenama. Vjerujemo da će posjetiteljima, naravno, zanimljivi biti popusti i akcije koji će se podudarati s onim interliberovskim.

Više informacija saznajte na: www.mfk.hr

N. V.


 
Topnički dnevnici: Interliber kao čišćenje skladišta


39. Interliber: Na sajam po knjige


 
Tagged: , , , , , , ,