Štrumpfovi: Skriveno selo čekalo se četiri godine

Čekali smo ih pune četiri godine – i konačno smo ih dočekali! Od ove subote, 25. ožujka pretpremijerno u kinima vraćaju nam se omiljeni animirani junaci u svojoj najvećoj avanturi do sada: ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’!

Protekloga vikenda u cijelome svijetu, a tako i kod nas, održane su svečane premijere u suradnji s UNICEF-om čijeg su ovogodišnjeg Međunarodnog dana sreće Štrumpfovi veleposlanici. Sudeći prema velikim gužvama na premijernim projekcijama zainteresiranost za film je ogromna, a prve reakcije publike koja je pogledala film su više nego odlične.

Treći nastavak uistinu je poseban zbog toga što je za razliku od prva dva nastavka ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u potpunosti animiran. Prvi ‘Štrumpfovi’ iz 2011. te ‘Štrumpfovi 2’ iz 2013. godine bili su poluanimirani, poluigrani filmovi, ali se kompanija Sony Pictures za treći nastavak odlučila u potpunosti animirati film uz upotrebu najmodernije 3D tehnologije.

Radnja trećeg nastavka serijala ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti.

Animirani film ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u domaćim kinima bit će prikazan u sinkroniziranoj verziji, a neki od glumaca koji su posudili glasove su Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Ljubomir Kerekeš, Mila Elegović, Nina Kraljić, Alma Prica, Ivan Đuričić, Marko Makovičić, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi. ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ s pravom dobivaju prefiks animiranog super-hita, budući da su prva dva nastavka serijala poharala domaće kino blagajne te svaki u svoje vrijeme postali uvjerljivo najgledaniji filmovi tih godina u kinima.

Uz cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da se animirani super hit ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ kandidira za jednog od najvećih filmskih hitova godine.

S. R.


U prodaji najgledaniji animirani film Štrumpfovi 2
Tagged: , , , , ,