Student Day Festival u Rijeci

Riječki Student Day Festival po peti se put predstavlja tisućama mladih iz cijele regije, a ovogodišnje okupljanje održat će se 29., 30. i 31. svibnja.Student-Day-FestivalTisuće mladih zabavljat će vodeći hrvatski i regionalni glazbenici na dvije pozornice. Popularna grupa S.A.R.S. prvi je potvrđeni izvođač čiji će zarazni ritmovi ugrijati veliku pozornicu Student Day Festivala 2014.

Na petom izdanju najveće studentske zabave u regiji, gradonačelnik će tradicionalno predati ključeve grada studentima koje u ovogodišnja tri festivalska dana očekuje danonoćna zabava i dugo iščekivani odmor od svakodnevnih fakultetskih briga.

Student Day Festival, koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga RiKUP, osmišljen je kao druženje za školarce i studente ali i sve građane koji se žele pridružiti najvećoj zabavi u regiji. U centru grada studenti i građani Rijeke uživati će u bogatom repertoaru kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti te glazbenim poslasticama poznatih hrvatskih i regionalnih glazbenika.

Grupu Sveže amputirana ruka Satrianija (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. Grupa S.A.R.S. je do danas uz četiri albuma izdala i 12 spotova, od kojih je šest skupilo više od milijun klikova na youtubeu. Tijekom 2013. godine, u kojoj je imala 79 koncerata, grupa S.A.R.S. je jedan od koncertno najaktivnijh regionalnih bandova. Za spot ‘Perspektiva’ koji je više od 800 emitiranja na MTV-u, 2013. godine dodjeljena im je godišnja nagrada MTV Double Platinum Awards. U svojoj karijeri nastupili su na gotovo svim važnijim regionalnim festivalima kao što su Sarajevo Film Festival, INmusic Festival u Zagrebu, Špancirfest u Varaždinu, Pozitivan koncert u Zagrebu, Osječko ljeto mladih, Schengen festival…

Select PR

Pročitajte još: Playground: Novi brand za putovanja i zabavu mladih

Tagged: , , , , , ,