Supetar: 1. Brač film festival

Sa sat vremena zakašnjenja, s početkom u 22.30, u četvrtak je u Ljetnom kinu u Supetru svečano otvoren prvi Brač film festival (BFF).
Brač film festivalLjetna oluja koja je uzrokovala nestanak električne energije od gotovo sat i pol glavni je krivac odgode svečanog otvaranja prvog BFF-a. Usprkos vremenskim nepogodama, festival je otvoren pred prepunom ljetnom dvoranom te projekcijom filma ‘Takva su pravila’ redatelja Ognjena Sviličića.

Uz voditeljski par Marka Mićunovića i Laticu Marević pred publiku je prvi stao direktor supetarske Turističke zajednice Ivan Cvitanić i pozdravio prisutne. Zahvalio se organizatorima i dodao da je, u ime njihove Turističke zajednice, jako sretan što je podržao jedan ovakav projekt i dao priliku mladim ljudima da novim i zanimIjivim filmskim sadržajima obogate turističku ponudu. Obraćanje je završio riječima ‘vidimo se dogodine’ naglasivši da je uvjeren u dug i sretan vijek Brač film festivala.

Da će BFF imati dug i sretan filmski vijek, potvrdio je i direktor festivala Bruno Mustić koji se zahvalio publici na strpljenju i ljubavi prema filmu zbog kojeg su u potpunom mraku čekali i zajedno s organizatorima vjerovali u početak prve BFF projekcije. Zahvalio se svim sponzorima, Turističkoj zajednici i Gradu Supetru na podršci te pedesetak mladih entuzijasta iz svih dijelova Hrvatske i regije koji su tijekom cijele godine radili i realizirali ideju festivala.

BFF


Ognjen Sviličić- Varšava
Ognjen Sviličić: Takva su pravila u kinima

 

Tagged: , , , , , , , , , ,