Suradnja domaćih brendova: ALMAfashion i Jadran čarape

Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova, ali i ponovno vraćanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu, rezultirali su još jednom divnom suradnjom.Modni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion, od sada je dostupan i u prodajnoj mreži Jadran čarapa.

‘Nekako je to bio logičan slijed – odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion modni brend i veliki izbor čarapa i baznog rublja, domaće proizvodnje lijepo se upotpunjuju i pružaju suvremenoj urbanoj ženi da se na jednoj modnoj adresi odjene u potpunosti’, rekla je stilistica i dizajnerica Alma prilikom promocije ove suradnje.

Fuzija mode i domaće proizvodnje svečano je predstavljena na najnovijoj adresi Jadran čarapa – Frankopanskoj 2b u Zagrebu na kojoj se mogu kupiti i jedinstvene ALMAfashion ‘Korona’ haljine i tunike koje su nakon samo nekoliko dana od predstavljanja postale pravi modni hit.

Naime, modeli koji su osmišljeni tako da im se stilizirani ovratnik pretvori u masku praktična su rješenja za sve one koji vode brigu o svojem zdravlju i zdravlju najbližih želeći biti lijepo odjeveni. Za one koje vole modne detalje – Alma je predstavila i pamučne maskice koje su napravljene od tkanina koje dominiraju kolekcijom.

Na promociji ljetne kolekcije ALMAfashion bile su modne urednice, ali i ljubiteljice ovog modnog potpisa – mahom glumice, Mirta Zečević, Barbara Vicković, Vlasta Ramljak, Dajana Čuljak, Mada Peršić i Matija Prskalo.

Iako je ALMAfashion ženski modni brend, Alma je u ovoj sezoni napravila i presedan – majice sa stiliziranom maskom/ovratnikom i za muškarce.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , ,