Sve što niste znali o Rodu Stewartu…

Ususret zagrebačkom koncertu 2. veljače 2018. donosimo neke manje poznate zanimljivost i o životu legendarnog pjevača.Jedinstveni umjetnik, pjevačka legenda, rock superstar… Nadimci su pod kojim poznajemo pjevača koji je obilježio svjetsku glazbenu scenu. Iako se čini da se o njemu pisalo dovoljno da znamo sve što treba znati, sir Rod Stewart još uvijek uspijeva iznenaditi. Hrvatske obožavatelje nedavno je razveselila vijest da će sljedeće godine Hrvatsku posjetiti dva puta – osim Zagreba, Stewart će sljedećeg ljeta obići i hrvatsku obalu. No, iskusni rock lisac u rukavu krije još neka iznenađenja.

Mnogi tako ne znaju da je, osim glazbe, jedna od velikih ljubavi Roda Stewarta bilo i slaganje modela vlakova. Dapače, u tome je bio toliko uspješan da su njegovi modeli bili predstavljeni u brojnim stručnim časopisima.

Da taština nije rezervirana samo za ljepši spol dokazuje i slavni glazbenik, koji za sebe priznaje da je opsjednut frizurom. Osim redovite brige o kosi, kako bi frizura bila savršena pri svakom šišanju, njegov osobni frizer dužinu kose mjeri – ravnalom.

Otac je osmero djece i, kako sam ponosno ističe, brojna obitelj i puna kuća ljudi najdraže su mu utočište, a toliko voli boraviti u svom domu da u njemu najčešće i snima. Ipak, nije uvijek bilo idilično. Tako priznaje da je jednom prilikom stanovao u kući sa štakorom dovoljno velikim da ga se može osedlati.

Cijela je obitelj iznimno sportski nastrojena. Rod Stewart veliki je fan nogometnog kluba Celtic, njegov otac podupirao je škotsku nogometnu ligu a sin Liam, čija ga je djevojka i upoznala s ljepotama Hrvatske, profesionalni je igrač hokeja.

Mnogi Stewartovi obožavatelji ne znaju da, prije izlaska na binu, tremu liječi treniranjem na sobnom biciklu. A da će moći pedalirati i pred svoj nastup u Hrvatskoj pobrinut će se organizator njegova zagrebačkog koncerta Star produkcija, čiji direktor Alen Ključe najavljuje odličan provod: ‘Zvijezdu kao što je Sir Rod Stewart ne treba posebno najavljivati jer njegova karijera govori sama za sebe. U stalnom smo kontaktu s njegovim timom kako bismo i zvijezdi i publici osigurali najbolji mogući tretman. Vidimo se 2. veljače u zagrebačkoj Areni!’.

J. G.


Tagged: , , , , ,