Tajana Obradović gošća tribine Pisci u izlogu

Tajana ObradovićSpisateljica Tajana Obradović nova je gošća treće po redu tribine ‘Pisci u izlogu’ koja će se održati večeras u srijedu, 19. veljače, u 18.00 sati u izlogu zagrebačke knjižare AGM (Teslina 7).

Nakon čitanja ulomaka iz njezina romana prvijenca ‘Cybersex – Čarobna šuma’ (Funditus, 2011.) i ‘Onda znaš kako stvari stoje’ (Funditus, 2013.), ljubitelji književnosti imat će priliku s Tajanom porazgovarati o aktualnim temama o kojima se premalo govori, a nezaobilazan su dio naše stvarnosti.

Tajana Obradović angažirana je autorica koja se u ‘Cybersexu’ bavi temom nastranosti i devijacija suvremenog, konzumentskog poimanja ljubavi i veza, dok u svome novom romanu progovara o mobbingu kao aktualnom, ali najčešće i prikrivenom, problemu u današnjem materijalistički orijentiranom društvu.

Tribina ‘Pisci u izlogu’ održava se svake druge srijede u mjesecu, a osmislila ga je voditeljica AGM-ove knjižare, Vera Sesar. Do sada smo se imali prilike družiti sa spisateljicom Karmelom Špoljarić koja je čitala ulomke iz svojih knjiga ‘Nije ovo Twin Peaks’ i ‘Pazi što ćeš poželjeti’ te Suzanom Bosnić Majcenić koja je predstavila svoju zbirku priča ‘Pod zemljom u velikim cipelama’.

Novi susret u izlogu s Tajanom Obradović i ove srijede obećava vrlo zanimljivu večer uz aktualne teme i druženje, a koju će dodatno začiniti flautistica Marta Sesar.

R. C.

Pročitajte još: Predstavljen roman Onda znaš kako stvari stoje , Ženska priča: Mani Gotovac i Tajana Obradović

Tagged: , , , , , , , , , , , ,