Tatoo uživo!

Manekenka je na zapešće ruke dala tetovirati ime svog nećaka kojeg obožava

Aleksandra Grdić i majstor DuleAleksandra Grdić ispunila je svoju veliku želju i dala napraviti treću tetovažu, ovaj put na zapešću ruke.

Kod majstora za tetovaže Duška Dokmanovića u novootvorenom zagrebačkom studiju ‘Godina Zmaja’ tetovirala je ime svojeg nećaka – Makai, što na gruzijskom jeziku znači Dar od Boga.

Po prvi put u Hrvatskoj je organiziran tatoo session uživo pred TV kamerama, a nekadašnja miss Hrvatske nije imala ni najmanju tremu. Na snimanje je stigla sa širokim osmijehom na licu, a uz nju je bila i njezina prijateljica Stefany Hohnjec koja ju je tijekom tetoviranja držala za ruku i davala joj podršku. Prvi studio za tetoviranje i body piercing ‘Godina Zmaja’ otvoren je prije 16 godina u Sesvetama i omiljeno je mjesto poznatih ljubitelja tetovaža. Aleksandra Grdić prva je to učinila u novootvorenom prostoru u Savskoj 150 kao veliki fan tetovaža i kaže da je prezadovoljna.
Aleksandra Grdić, majstor Dule i Stefany Hohnjec
– Ovo je moja treća tetovaža, nakon leptira na desnom ramenu i natpisa ‘Bog neka mi sudi’ na starohrvatskom na potiljku. Piše ‘Makai’ i to je ime mog dvoipolgodišnjeg nećaka, što na gruzijskom znači ‘dar od Boga’. Poželjela sam da bude na desnom zapešću, mjestu gdje, kažu, takav postupak najviše boli, a sada ćemo to i provjeriti’, rekla je Alex. Nakon što je na njezinoj ruci zablistala nova tetovaža, poznata manekenka kazala je da je nije boljelo već je osjećaj više bio nalik na peckanje komaraca. Dodala je i kako si nikad na tijelu ne bi tetovirala ime nekog frajera, ali jednog dana kad postane majka tetovirala bi ime svojeg djeteta. Alex i Stefany tom su prilikom najavile i svoj novi projekt, modni happening koji spremaju početkom srpnja u Zadru, a vjerujemo da će nas i ovoga puta ugodno iznenaditi. Nakon toga, s prijateljicom i kolegicom Dvinom Meler planiraju posjetiti Sjevernu i Južnu Ameriku gdje će se upustiti u nove avanture.

Renata Cisar

Foto: FAMA

Tagged: , , , , , ,