TBF izravno iz atomskog skloništa

Splitski TBF nakon kratke koncertne pauze nastupa ponovno u Zagrebu u koji stiži izravno iz atomskog skloništa u kojem pripremaju novi studijski album.TBFTreću godinu zaredom Antenaplugged predstavlja najbolje od hrvatske urbane glazbe. Besplatan koncert, koji se održava ove srijede, 29. siječnja od 21 sat u zagrebačkom Green Goldu Clubu, idealna je prilika za sve fanove da dožive pravo rock prosvijetljenje uz TBF i LET 3.

‘Koncert će biti naš prepoznatljiv koncept, očekujte najgore od nas! Živjela efikasna željeznica’, izjavio je Mladen Badovinac iz TBF-a uoči koncerta Antene Zagreb.

Splitska grupa posljednjih tjedana u vlastitom studiju u pravom atomskom skloništu, na radost svih fanova, priprma novi studijski album.

‘Ušli smo u studio prije dva, tri tjedna. Složili smo svoj studio, jedan naš mali eksperiment u atomskom skloništu, ali krenulo je dobro. Našli smo dobar zvuk, puni smo poleta i entuzijazma i nadamo se da će sve biti gotovo do proljeća. Naravno objavit ćemo neki singl prije!» – izjavio je Luka Barbić i dodao: ‘Radujemo se da ćemo svirati zajedno sa Letovcima. Dugo se već nismo sreli na pozornici. Bit će to dobra zezancija i jako zanimljiva večer. U Zagrebu je šarolika publika ali je uvijek super atmosfera. Tu imamo tradicionalno dobre koncerte i svakako će biti gušt to odraditi, a to je i dobar lijek protiv ove hladnoće pa toplo preporučam svima da dođu i ugriju se.’

Na pozornici Green Golda ove će srijede zajedno nastupiti TBF i LET 3 što garantira vrhunsku zabavu kakava se rijetko ima prilike doživjeti. Tamara Loos s Antene Zagreb preporuča: ‘Pozivam sve da dođu na vrijeme a zbog velikog interesa za besplatni koncert koji Antena i ove godine poklanja svim slušateljima!’

Antenaplugged, besplatni koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine kada smo se družili s Goranom Baretom i Majkama, Nenom Belanom i FIumensima, Gustafima, Lukyjem, Psihomodo Popom i Urbanom! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips! Ove nas godine u Green Goldu očekuje najbolji rock spektakl, a za ulazak na koncert dovoljno je samo doći i uživati.

Antena

Pročitajte još: Let 3 na Antenaplugged koncertu , Rock se vraća u Zagreb

 

 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,