Tematsko druženje: Pun mi je k…c!

Iznimno negativna i kritizerska atmosfera koja se širi u društvu rezultirala je potrebom da negativizmu drsko bacimo rukavicu u lice. Da bi potaknuli optimizam, te se humorom i satirom suprotstavili svemu negativnom, ekipa okupljena pod nazivom ‘Noć crvenih cipela’ želi biti poticatelj pozitivnih promjena u društvu, pa tako organizira i tematsko druženje provokativnog (paradoksalnog) naziva ‘Pun mi je k…c!’.
Pun mi je k...cDruženje je to na kojem će se u sjajnom društvu i dobroj atmosferi uz puno humora zajednički narugati svemu onome što nam zagorčava svakodnevni život te jednokratno izbaciti iz sebe negativnu energiju i tako osloboditi prostor za sve one dobre stvari što ih život nosi, a koje pod snažnim pritiskom negativne svakodnevnice ostaju neprimijećene. Nakon ove večeri, posjetitelji su oslobođeni i puni pozitivne energije i životne strasti. Prisustvovat će i brojna poznata lica blogerske i javne scene, a svoj dolazak potvrdili su Siniša Mareković, Merita Arslani, Silvana Menđušić, Marina Tomašević…

Ne propustite stoga priliku da budete dio ovog jedinstvenog motivirajućeg događaja. Dođite 24. listopada u 20 sati u Maraschino bar (Zagreb, Margaretska ulica 1), na tematsko druženje ‘Pun mi je k…c!’ i vratite osmijeh na lice! Zbog ograničenog broja učesnika, osigurajte svoju lozinku za ulaz na vrijeme!

Projekt ‘Noć crvenih cipela’ pokrenula je Đurđica Marković, poduzetnica i vlasnica tvrtke Bizolovka, s ciljem poticanja optimizma i pozitivnog stila življenja. Do sada je održano pet tematskih druženja, u organizaciji kojih sudjeluju: Elena Cvjetković (business i life coach), Katarina Džale, (modna dizajnerica), Mirela Španjol Marković, (stručnjakinja za retorku i komunikacije i life coach), i Pamela Bartulović (novinarka).

Više informacija i događaju potražite na facebook stranici događaja i fan stranici Noć crvenih cipela.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , ,