Terme Tuhelj: Priznanja PROPR Awards

U Termama Tuhelj šesti put za redom održana je svečana dodjela prestižnih priznanja PROPR Awards. To je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodjeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.Ovogodišnji dobitnici priznanja PROPR Awards iz Hrvatske su: prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu; Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri, čiju je nagradu preuzeo kolega iz ureda Marko Valentić, te Dražen Dretar iz Grada Varaždina.

PROPR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi. Ukupno su dodijeljene 24 nagrade. Titulu Vision City je dobio grad Šibenik, nagradu koja se dodjeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije; Vision Manager je gđa Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba. Po prvi put je, Ekremu Dupanoviću, dodijeljena nagrada PROPR Infigo Award za životno djelo.

Ovogodišnji dobitnici su i Jasmina Roškar iz Pošte Slovenje, Sebastjan Šik iz Luke Koper, Aleš Udir iz Iskratel, Ilarija Bašić iz MITA groupe, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar, prof.dr.sc. Tamara Vlastelica sa Sveučilišta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotice, Arsen Rudan iz Air Serbia, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos iz Italije, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženje za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR te Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.

‘Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje, nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo’, izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards, Danijel Koletić.

A. P.


Dobitnici PRO PR Awards priznanja

Sarajevo Pro.PR Conference City


Danijel Koletić u žiriju Svjetskog komunikacijskog foruma u Davosu


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,