The Frajle imaju Live album

Kada se izgovori slogan koji prati novosadske The Frajle, ‘Četiri dame, jedan show’, svi koji su bili na njihovim koncertima znaju što to znači – skoro tri sata nezaboravnog glazbenog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas.Publika nakon svakog koncerta ostaje oduševljena, a glas o iznimnim natupima širi se po cijeloj regiji. Upravo zbog reakcija publike i upita koji dolaze nakon koncerata, The Frajle su odlučile objaviti svoj prvi live album, koji je upravo ugledao svjetlo dana u izdanju Croatia Recordsa.

‘Publika nas stalno pita zašto na nosaču zvuka ne prenesemo bar djelić atmosfere koja je na našim koncertima. Ovog puta smo to napravile i pripremile live izdanje po prvi put. Naši koncerti jesu naša osobna karta i ta atmosfera je jedinstvena i svaki put je nova i čudesnija iz grada u grad. Publika je drugačija, čak i anegdote koje pričamo, svaki put zazvuče nove. Imamo najbolju publiku na svijetu i ovog puta smo htjele da im poklonimo koncert za ponijeti sa sobom’, izjavile su Frajle.

Album ‘Live’ donosi čak 18 pjesama u koncertnoj atmosferi, a uvršteni su hitovi poput ‘Ljubav na dar’, ‘Meni trebaš ti’, ‘Ich Liebe Dich’, ‘Menjam dane’, pjesme koje publika na koncertima zna od riječi do riječi, a u online svijetu su skupile milijunske brojke pregleda. Koncerti The Frajli po regiji su mahom rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Iznova se svakim koncertom potvrđuje da četiri dame koje čine Frajle, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, uspijevaju nešto uistinu posebno – rasprodati koncerte danima ranije, okupiti nasmijane ljude na jednom mjestu i držati publiku na nogama, zainteresiranom i raspjevanom skoro tri sata!

Sljedeća prilika za vidjeti The Frajle uživo u Hrvatskoj je 23. kolovoza kada nastupaju u Puli na Kaštelu.

C. R. / Foto: Nikola Jovanović


Tagged: , , , , , , , , , ,