Tomica Šćavina na tribini Čitamo svi, možeš i ti

Tomica ŠćavinaPsihologinja i spisateljica Tomica Šćavina gošća je književne tribine koja se u utorak, 20. svibnja od 19 sati, održava u zagrebačkom Supercafféu, Preobraženska 3.

Na književnoj tribini ‘Čitamo svi, možeš i ti’, u organizaciji Centra za kreativno pisanje (CeKaPe) i Supercafféa, Tomica Šćavina govorit će o književnosti, psihologiji, pisanju, kreativnim blokadama, inspiraciji, radionicama koje je vodila i svemu ostalome što zanima i o čemu razmišljaju oni koji se bave pisanjem.

Uz voditeljice tribine, Sanju Vučković i Jelenu Zlatar, Tomica će predstaviti i novu psihološko-kreativnu radionicu ‘S one strane pisanja’, koju će od 28. svibnja voditi u Centru za kreativno pisanje u Zagrebu. Budući polaznici tako će dobiti jedinstvenu priliku naučiti nešto novo o osobnom razvoju i pisanju, ali i upoznati sebe s one strane pisanja.

Uz predstavljanje CeKaPe-ove radionice, Tomica Šćavina čitat će i neke dijelove iz svojih romana ‘Brod za Lajku’ i ‘Povratak genija’, što je još jedan razlog više za dolazak na druženje i zabavu u Supercaffé.

R. C.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,