Tomislav Goluban: Disappear for Good

Drugi singl s 11. studijskog albuma Tomislava Golubana ‘Memphis Light’, pjesma ‘Disappear for Good’, melankolično je erotična melodija, beznadno zaljubljenog (romantičnog) teksta i sjajne izvedbe, koja savršeno ‘sjeda’ u trenutnu atmosferu i aktivira nostalgiju za uobičajenom kolotečinom života.

Uz izvrsne američke instrumentaliste, iz ove pjesme izlaze i snažne slike: strah od gubitka, realizacija nečeg što u realnom svijetu nije moguće te nada za promjenom koja curi kroz prste kao pijesak.

U ove neobične dane prirodni tok života trajno nam je svima promijenjen, a na vama ostaje kako ćete ga usmjeriti. Nemojte potonuti u melankoliju već aktivirajte ljubav dok u pozadini Goluban svira svoj blues. Izbor je na vama, ali ako poslušate ovu pjesmu, neće vas ostaviti ravnodušnim – dajte joj šansu! Blues se tijekom povijesti pokazao kao vrlo dobar suputnik kroz teška vremena. Nadu u bolje sutra nitko nam ne može oduzeti!

Tomislava Golubana možete uživo pratiti srijedom od 18 sati na njegovu facebook fan profilu u sklopu međunarodne kampanje #unitedinsound.

S. M.


Tagged: , , , , , , , , , ,