Tony Cetinski : 25 godina karijere u pulskoj Areni

Dugo iščekivani, ujedno i najemotivniji koncert Tonya Cetinskog, kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je u predivom ambijentu pulske Arene, u jednom od najimpozantnijih amfiteatara svijeta, na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban.
Tony Cetinski-Arena PulaČak dva i pol sata sata, 7500 tisuća ljudi pjevalo je uglas brojne Tonyjeve hitove te ga tako, na najljepši mogući način, nagradila za ovu obljetnicu koju je proslavio s njima. Gost iznenađenja bio je makedonski slavuj iz Skopja, David Temelkov, sudionik zadnje sezone regionalnog ‘X factora’, s kojim je Tony izveo veliki hit ‘Lagala nas mala’, kojeg je u originalu pjevao s Tošom Proeskim. Tijekom večeri nizali su se hitovi kao što su ’23. prosinac’, ‘Blago onom tko te ima’, ‘Caruso’, ‘Umirem 100 puta dnevno’, ‘Kad žena zavoli’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Tebe ne bih mijenjao’, ‘Krik’ te posljedn singl ‘Mjesečar’ za kojeg se tijekom koncerta, zajedno s publikom snimao i video spot.

Osim publikom, amfiteatar je bio ispunjen i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog koncerta u kojem su uživali obožavatelji iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije, Švicarske…

T. D. / Foto: Bruno Ranković


Tony Cetinski-Pula-Forum
Tony Cetinski: Unplugged koncert u Puli – najava za Arenu

 

Tagged: , , , , , , , , ,