Tony Cetinski: Mjesečarem se odužio Puli i obožavateljima

Video spotom za singl ‘Mjesečar’, Tony Cetinski je na najbolji mogući način zaokružio svoju ovogodišnju ljetnu glazbenu bajku.

Od samog početka i uvodnih ritmova ‘Mjesečar’ je osvojio Tonyjeve obožavatelje ali i glazbene kritičare. Ljetni mjeseci na vrhu radijskih top lista i vruće noći tijekom kojih se plesalo u ritmovima ‘Mjesečara’, još jednom su potvrdili Tonyjev nedodirljivi status među regionalnim glazbenicima.

Vrhunac je bio prije nekoliko tjedana kada je Tony pred prepunim pulskim amifiteatrom održao najemotivniji koncert karijere i na najbolji mogući način obilježio 25 godina glazbenog rada.

Upravo su pulska Arena u svom veličinastvenom ambijentu, kao i Tonyjevi razdragani fanovi svih generacija bili najbolje moguće mjesto za snimanje video spota. Tony se i na ovaj način još jednom odužio obožavateljima i Puli. Glavni ‘krivci’ za ‘Mjesečara’ su Aleksandra Milutinović koja je napisala glazbu i tekst, Nikša Bratoš zadužen za aranžman i produkciju. Režiju spota potpisuje Dalibor Sokolić, a scenarij Tony Cetinski.

Sam Tony otpočetka je vjerovao u aktualni singl u izdanju Hit Recordsa: ‘Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako zvuči Mjesečar. Pjesmu posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose!’ Tonyjevo mišljenje dijele i fanovi i radijski urednici jer ‘Mjesečar’ već 11 tjedana ne silazi s prvih pozicija nacionalne top liste HR top 40.

H. R.

Tagged: , , , , , , , , , ,