Tony Cetinski potvrdio zvjezdani status u Beogradu

Tony Cetinski-BeogradOdličnim nastupom u do kraja ispunjenoj beogradskoj Kombank areni, Tony Cetinski još je jednom dokazao svoj zvjezdani status. Na nastupu, koji je trajao više od dva sata, uspio je natjerati publiku da pjeva sve njegove hitove, potvrđujući da je danas jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača u regiji.

Gotovo tijekom svake pjesme, na pozornicu su padale plišane igračke, koje je Tony sa zadovoljstvom skupljao, zahvaljujući beogradskoj publici na nevjerojatnom prijamu i energiji kojom su ga obasipali.

U jednom trenutku iz publike je izvukao dvije djevojčice koje su s njim izvele pjesmu ‘Kada žena zavoli’, a na sceni mu se priključio i mladi talentirani pjevač Davor Jovanović. Tony je publiku osvojio spontanošću, humorom, ali i odličnim odabirom pjesama, koje su zajednički pjevali, stvarajući odličnu atmosferu. Po običaju, Tony je za koncert imao i poseban styling, koji mu je za ovu prigodu osmislio Boris Banović.

PRiredba
Foto: Mirta Pejić

Pročitajte još: Goranovci i Tony za rođendan u Lisinskom! , Tony Cetinski potpisao za Aquarius , Tony Cetinski: Spot – Zar malo to je

Tagged: , , , , , , , , , , , ,