Tony Cetinski uz Vatrene na Sceni Amadeo

Scena Amadeo ovoga ljeta ponovno se uključila u humanitarnu akciju ‘Korak u život’, koju organizira zagrebački Rotary Club Zagreb – Kaptol, s ciljem osiguravanja nastavka školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.Na koncertu 7. srpnja svoj doprinos akciji dat će čovjek velikog srca i glasa, Tony Cetinski. Već tradicionalno, slikar Vatroslav Kuliš, svakom kupcu ulaznice za humanitarni koncert poklonit će svoju potpisanu grafiku.

U međuvremenu, hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je ogroman sportski uspjeh i prvi put nakon 1998. plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Utakmica se održava u isto vrijeme kad i koncert, stoga su organizatori posjetiteljima odlučili pružiti nezaboravno iskustvo – utakmicu i koncert.

Ulaz će biti otvoren od 19.45 sati, a u društvu Tonyja Cetinskog, njegova benda, slikara Vatroslava Kuliša i organizatora koncerta, na velikom platnu prikazivat će se utakmica i navijati za Vatrene. Osim jedinstvenog okruženja gornjogradske pozornice smještene u povijesnom atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj ulici, posjetitelji će imati i korner s raznovrsnim pićima za osvježenje. Nakon utakmice, krenut će se s koncertom, a navijački rekviziti svakako su dobrodošli.

K. I.


Tagged: , , , , , , , , , ,