Tony Cetinski: Žena nad ženama

Tony Cetinski, glazbenik koji je u 25-godišnjoj karijeri u životopis upisao nebrojeno mnogo hitova, rasprodao sve relevantne dvorane u regiji i već je godinama u samom vrhu regionalne glazbene scene, predstavlja sutra, 10. lipnja u 18 sati na Narodnom radiju u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ svoj novi singl  ‘Žena nad ženama’.
Tony Cetinski i Miro Buljan u studijuSinglom ‘Žena nad ženama’ Tony najavljuje dugoočekivani studijski album koji će se na policama CD shopova pojaviti na jesen. Zbog provjerenog tima suradnika i autora koji rade na novim pjesmama vjerojatno će biti dostojan nasljednik ‘Opet si pobijedila’ iz 2011. godine koji su obilježili hitovi ‘Opet si pobijedila’, ‘Zbogom odlazim’, ‘Kriv’, ‘Usne ledene’ i ‘Jednom u životu’, ‘Zar malo to je’  –  koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.

Simpatičan teaser iz studija otkriva refren i zaraznu melodiju novog singla koji autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan, a pjesma govori o posvemašnjoj predanost osobi koju čovjek voli, osjećaju sreće i bezrezervne zaljubljenosti.

Autor Miro Buljan o nastanku pjesme je rekao: ‘Kao skladatelj i kao suradnik Tonyja Cetinskog nakon toliko objavljenih skladbi već donekle znam gdje ćemo kliknuti, no uvijek treba imati i iznenađujućih rješenja. U slučaju popularne glazbe, to je neka svježa melodijska linija ili neka hrabra rima u tekstu. Pratim sve što se zbiva na svjetskoj sceni te radim na svom autorstvu tako da širim obzore kao skladatelj. Za takav pristup glazbi, čovjek mora imati dobru potkovanost u sviranju nekog instrumenta te poznavanje glazbene teorije i širinu svjetonazora radi obuhvaćanja što većeg broja glazbenih pravaca. Kako godine idu, tako imam sve više i više entuzijazma pogotovo kada radim s Tonyjem. Očekivanja i želje svake nove skladbe u suradnji s Tonyjem uvijek su maksimum i ništa ispod toga. Jednostavno smo si nas dvojica još davno postavili ljestvicu uspjeha vrlo visoko. Sljedeći singlovi te nadolazeći album će to, siguran sam, potkrijepiti svojom emotivnošću, slušljivošću i ‘ljepljenjem za srce i dušu’.’

Aquarius

Tagged: , , , , , , ,