Tradicija se nastavlja: Balašević u zagrebačkoj Areni

Balašević je dao obećanje publici u Zagrebu kako će svake godine održati koncert po mogućnosti na isti datum, 26. prosinca u zagrebačkoj Areni i to je svojevrsna tradicija kojoj se publika jako veseli.
‘U Zagrebu je uvijek posebna atmosfera, uvijek neka posebna emocija, ali zaista. Ja to ne govorim u svakom gradu. A u ovo doba interneta možete to lako i provjeriti. Zagreb je za mene uvijek bio poseban događaj. Mislim da još uvijek imam nešto što mogu ponuditi svojoj publici u Zagrebu, imam nekih novih pjesama’, rekao je Balašević.

Već pri samoj najavi koncerta, u samo dva sata planulo je nekoliko tisuća ulaznica. Ostalo ih je još jako malo i to su mjesta na parteru, a organizator je odlučio danas u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za sjedeća mjesta, prije nego koncert proglasi rasprodanim.

Stoga ne čekajte zadnji tren, nego osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Ticketshop.hr i neka vam ovi blagdani budu posebni.

Prije samo nekoliko dana Balašević je objavio dvije nove pjesme ‘Dno dna’ i drugu naziva ‘Mati’, a reakcije su i više nego odlične. Publika ovog vrhunskog glazbenika svaki put s oduševljenjem dočeka, kao i svaki njegov novi uradak.

H. M.


Tagged: , , , , , , , ,