Tribute video Oliverovih kolega, prijatelja i fanova

Prije dvije godine, 29. srpnja 2018., napustio nas je neponovljivi Oliver Dragojević. Sjećanje na njega kao glazbenika, ali i čovjeka, neizbrisivo je.

To potvrđuje i ovaj tribute video Croatia Recordsa u kojemu su sudjelovali njegovi kolege, prijatelji i fanovi lip syncajući i pjevajući Oliveru u čast jednu od njegovih najljepših pjesama ‘Moj lipi anđele’.

Da su Oliverovi poštovatelji i obožavatelji šarolika grupa ljudi, svatko već dobro zna. Ne postoji srce čije njegov glas i pjesme nisu dotaknule, od jazzera do metalaca, od klinaca do starijih generacija. Svatko se nekad zatekao kako pjevuši jedan od njegovih nezaboravnih hitova. U izradi videa sudjelovala su i mnoga poznata lica: Ivica Kostelić, Dino Rađa, Mia Dimšić, Ante Gelo, Antonija Šola, članovi Opće opasnosti, Tajči…

U prodaji će se uskoro naći i šesterostruko CD izdanje ‘Oliver Live’ iz edicije ‘Original Album Collection’. Tri dvostruka Oliverova live albuma: ‘Oliver u HNK’ (1989.), ‘Oliver u Lisinskom’ (1996.) i ‘Oliver u Areni’ (2001.).

C. R


Tagged: , , , , , , ,